Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Maalikauppa Väritupa Oy (Y-tunnus: 2028921-9). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 1.5.2023 alkaen.

Verkkokaupan hinnat koskevat vain verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita sekä tuotteiden toimituksiin liittyviä kuluja.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteesta www.varitupa.fi ostoskorin kautta. Tuotteiden tilaus myös sähköpostitse tai puhelimitse on mahdollista. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan tilauksen hinta, toimitusaika, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sitä, että sähköpostiosoite ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. 

Tekemällä tilauksen asiakas sitoutuu voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Maksuehdot ja maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Varastotuotteet toimitetaan 1-4 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Tilaustuotteiden osalta toimitusaika vaihtelee toimittajan aikataulujen mukaisesti. Tilauksen kaikki tuotteet toimitetaan aina samaan aikaan. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksissa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu kuluttajan toiveiden mukaisesti (esimerkiksi sävytettävät maalit). Lisäksi peruutusoikeus ei koske ylimääräiseksi jääneitä tapettirullia tai laattapaketteja (tapeteissa ja laatoissa asiakkaalle tilataan aina kaikki tuotteet samaa tuote-erää, ja eri tuote-eristä koostuvia hajatuotteita ei voida jälleenmyydä). Jos olet epävarma tuotteen menekistä, annamme mielellämme arvion tarvittavasta määrästä. Maalien sävyt saattavat näyttää ruudulta hyvinkin erilaiselta, kuin mitä ne ovat oikeasti. Jos olet epävarma sävystä, autamme myymälässämme valitsemaan oikean sävyn oikeaan kohteeseen. 

Asiakkaan tulee ottaa palautusten/peruutusten kohdalla yhteyttä: verkkokauppa@varitupa.fi. Palautustapauksissa ostaja/asiakas on vastuussa palautuskuluista.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote katoaa tai vioittuu kuljetuksen aikana tai mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä/viallinen tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostitse verkkokauppa@varitupa.fi. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tulee yhteys ottaa suoraan kuljetusliikkeeseen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan tulee tutustua ennen tilaustaan kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maalikauppa Väritupa käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

Henkilökuntamme auttaa sinua aina tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä verkkokauppa@varitupa.fi.